Frequently Asked Questions

Meest gestelde vragen aan The Travel Stylist - Reisbureau Haarlem

Voor wie is The Travel Stylist?

Jij weet best wel hoe je een vakantie moet boeken, maar door je drukke leven heb je er vaak geen tijd voor. Een reis moet goed georganiseerd zijn waardoor jij het maximale uit je vakantiedagen kan halen. Jij hecht waarde aan goede service en wenst persoonlijk contact. 75% van alle vakanties die wij boeken zijn voor gezinnen, maar neem gerust contact op indien jij met twee of juist een groep op reis wilt. 

Hoe en wanneer kan ik contact opnemen?

Je mag The Travel Stylist bellen, mailen of appen. Binnen onze openingstijden kan dit zonder afspraak. Wil je op bezoek komen of wens je een aanspraak aan huis, neem dan eerst even contact op om het tijdstip vast te leggen. 

Indien je al een boeking hebt, kan je afhankelijk van je pakket ook buiten de reguliere kantoortijden contact opnemen. 

Is The Travel Stylist aangesloten bij SGR & ANVR?

The Travel Stylist – reisbureau Haarlem is onderdeel van United Travel en dat zorgt ervoor dat je zorgeloos kan boeken. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel, aangesloten bij SGR (3642) en ANVR (5471). Je boekt en betaald aan United Travel. 

 

Wat voor een reizen/ vakanties bieden jullie aan?

Wij bieden vakantie precies zoals jij het wilt. Dat wil zeggen dat we de reis helemaal naar aanleiding van jouw wensen samenstellen. Je kan bij The Travel Stylist ook vakanties boeken van touroperators zoals TUI, Corendon en Duitse touroperators zoals FTI en Alltours. 

Wij bieden géén campingvakanties, Airb&b, vakanties met de auto vanuit Nederland en citytrips in europa. 

Mag ik bij je boeken als ik niet uit Haarlem kom?

Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Iedereen mag bij mij boeken. Als je  niet uit de buurt komt zal het contact verlopen via (beeld)bellen, whatsapp en/of e-mail. Wil jij toch een afspraak? In overleg ga ik soms wel eens wat verder op pad. 

Hoe werkt de aanvraag van een reisvoorstel?

Om een reisvoorstel uit te werken heb ik een aantal gegevens van je nodig. Hoe meer informatie hoe beter. Denk bijvoorbeeld aan bestemming, budget, hotel of appartement, maaltijden, gewenste afstanden vliegen/rijden, hoeveel sterren etc. etc. 

Stuur me ajb per mail je namen en geboortedata zoals ze in je paspoort/ id-bewijs staan. De aanvraag is volledig kosteloos en vrijblijvend. Je zit dus nooit ergens aan vast. 

Wat zijn de prijzen?

De prijs van jouw vakantie is volledig afhankelijk van wat je wensen zijn en bijvoorbeeld ook wanneer en hoe lang je op reis wilt. De boekingskosten zijn afhankelijk van het service niveau dat jij wenst en zijn vanaf € 39,-

Hoe werkt een afspraak?

Afspraken zijn mogelijk op het kantoor van The Travel Stylist of bij jou thuis. Afspraken moeten vooraf gemaakt worden. De duur van de afspraak is maximaal 1 of maximaal 2 uur. Het is mogelijk om een afspraak te maken binnen onze kantoortijden of ook in de avond of op zaterdag. De prijzen van de afspraak zijn inclusief boekingskosten, maar moeten indien er niet geboekt wordt wel worden betaald. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via telefoon of mail. Deze afspraak is kosteloos. 

Doe je ook aan prijs matchen?

Als je al iets gevonden hebt of een voorstel hebt liggen, wil ik hier met alle liefde naar kijken. In de meeste gevallen lukt het mij om het iets voordeliger te regelen, of er een net mooiere reis van te maken voor hetzelfde geld. Uiteraard kun je altijd gebruik maken van mijn advies en kennis. Mocht ik bijvoorbeeld van mening zijn dat je beter een andere route kan nemen bij een rondreis, dan zal ik dit altijd aangeven. 

Is boeken via The Travel Stylist duurder?

Doordat ik een uitstekende speurder ben en beschik over heel veel verschillende boekingssystemen ( die niet voor de consument toegankelijk zijn)  is het eigenlijk nooit duurder. Sterker nog op veel bestemmingen kan ik je een betere prijs bieden dan je zelf kan vinden. 

Wil jij een reis boeken van een touroperator zoals TUI of Corendon dan betaal je hetzelfde bedrag als op de website staat, maar krijg je dus heel veel extra service.