Frequently Asked Questions

Meest gestelde vragen aan The Travel Stylist - Reisbureau Haarlem

Voor wie is The Travel Stylist?

Jij weet best wel hoe je een vakantie moet boeken, maar door je drukke leven heb je er vaak geen tijd voor. Een reis moet goed georganiseerd zijn waardoor jij het maximale uit je vakantiedagen kan halen. Jij hecht waarde aan goede service en wenst persoonlijk contact. 

Hoe en wanneer kan ik contact opnemen?

Je mag The Travel Stylist bellen, mailen of appen. Binnen onze openingstijden kan dit zonder afspraak. Wil je op bezoek komen of wens je een aanspraak aan huis, neem dan eerst even contact op om het tijdstip vast te leggen. 

Indien je al een boeking hebt, kan je afhankelijk van je pakket ook buiten de reguliere kantoortijden contact opnemen. 

Is The Travel Stylist aangesloten bij SGR & ANVR?

The Travel Stylist – reisbureau Haarlem is onderdeel van United Travel en dat zorgt ervoor dat je zorgeloos kan boeken. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel, aangesloten bij SGR (3642) en ANVR (5471). Je boekt en betaald aan United Travel. 

 

Wat voor een reizen/ vakanties bieden jullie aan?

Op deze website zul je geen kant en klare reizen vinden om te boeken. Wij bieden vakantie precies zoals jij het wilt. Dat wil zeggen dat we de reis helemaal naar aanleiding van jouw wensen samenstellen. Zie ook onze expertises!  

Wij bieden géén campingvakanties, Airb&b, vakanties met de auto vanuit Nederland en citytrips in europa. 

Wat zijn de prijzen?

De prijs van jouw vakantie is volledig afhankelijk van wat je wensen zijn en bijvoorbeeld ook wanneer en hoe lang je op reis wilt. De boekingskosten zijn afhankelijk van het service niveau dat jij wenst en zijn vanaf € 39,-

Hoe werkt een afspraak?

Afspraken zijn mogelijk op het kantoor van The Travel Stylist of bij jou thuis. Afspraken moeten vooraf gemaakt worden. De duur van de afspraak is maximaal 1 of maximaal 2 uur. Het is mogelijk om een afspraak te maken binnen onze kantoortijden of ook in de avond of op zaterdag. De prijzen van de afspraak zijn inclusief boekingskosten, maar moeten indien er niet geboekt wordt wel worden betaald. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via telefoon of mail. Deze afspraak is kosteloos.