AMERIKA

Met de juiste tips wordt jouw familievakantie naar Amerika zoveel mooier!

Een familievakantie naar Amerika staat vaak al langer op jullie wensenlijstje. En dan is het eindelijk zover, de reis kan geboekt worden. Maar wacht heel even! Doormiddel van al één gesprek met The Travel Stylist wordt jullie reis zoveel mooier dan je zelf online kan regelen! Ik help jou bij het samenstellen van je droomreis!

Al vanaf het moment dat ik op 16 jarige leeftijd een heel jaar naar high school in Amerika ging, ben ik gek op dit land. De idioot grote maaltijden, het overdreven aardige gedrag van iedereen waar mee je in aanraking komt, de overweldigende natuur, de mate waarin alles super goed georganiseerd is, I love it all! 

Inmiddels weet ik na al mijn reizen naar The States, al aardig wat travel hacks en die deel ik uiteraard graag met jou!  Wist je bijvoorbeeld dat google maps géén betrouwbare bron is om je route uit te stippelen in Amerika? Ik vertel je er graag alles over! 

Doordat ik rechtstreekse contracten heb met een Amerikaanse agentschap kan ik concurreren met de scherpste prijzen online, maar dan mét persoonlijke service en goede ideeën. Heb jij al een offerte liggen voor een Amerika reis? Laat mij checken of het nóg mooier kan, voor hetzelfde geld of minder. 

Familievakantie naar Amerika

AANBIEDING FAMILIEREIS WEST USA - ZOMERVAKANTIE 2024

Vakantie Miami Ocean Drive

Verblijf in uitstekend gelegen, zorgvuldig uitgekozen accommodaties. Bezoek de prachtige kust met bekende 17 mile road, overweldigende nationale parken, bruisende steden zoals Las Vegas, rijdt een stuk route 66. Deze reis wordt een ervaring om nooit meer te vergeten!!

Deze reis passen wij graag volledig aan aan jullie wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Familievakantie USA

USA rondreis in jouw Travel Style

Hoe reizen jullie graag door Amerika? Een hip hotel in New York, een lodge midden in het nationaal park, of een hotel met uitzicht over de prachtige kust. Ik zoek accommodaties waar jij je fijn voelt en ook heel belangrijk binnen je budget. 

Ik stel je reis samen precies zoals jij dat wilt. Wil jij graag met een camper op pad of heb je liever de comfort van hotels en ga je met een huurauto door de VS. Ik twijfel iedere keer weer wat ik nou gaver vind. Dus wat dacht jij van een combinatie huurauto/hotels met een camper? Of wil jij treinen? Dat regel ik ook, het is ‘up to you’!

Wil jij met een huurauto op pad lees dan vooral mijn blog hierover. Hier kan je de beste tips vinden voor een huurauto in Amerika. 

Hoe eerder je boekt, hoe beter!

Met het plannen van jouw reis naar Amerika begin je het beste zo vroeg mogelijk! Zo ben jij er zeker van dat ik die super gave spots voor je kan regelen!

Dit prachtige plaatje hier? Dat is Antelope Canyon, een super gave hotspot in Arizona. Enorm fotogeniek. Zelf was ik hier op het beste tijdstip van de dag, rond lunchtijd. Dan vallen de lichtstralen prachtig naar binnen, waardoor je deze mooie kleuren te zien krijgt.

Het staat op de bucketlist van vrijwel iedereen die in de regio komt en daarom moet je er vroeg bij zijn om je plekje te reserveren. Er worden elke dag maar een beperkt aantal mensen toegelaten. 10 maanden voor vertrek adviseer ik om al te boeken! Daarna kan het ook nog, maar dan zijn de tijden wellicht wat minder gunstig. Toch lastminute boeken? Geen probleem, dat regel ik ook!
Vakantie Antelope Canyon

--Dit vind je misschien ook leuk --

Uitzicht Sant Salvador
Mallorca
Petra Hermans

Uitjes vanuit Cala d’Or

De leukste uitjes vanuit Cala d’Or Mallorca. Ontdek de vele baaien, gezellige marktjes en de leukste dorpjes. Bereikbaar te voet of met de fiets.

The Travel Stylist Reisbureau Haarlem
Mallorca
Petra Hermans

Wat te doen op Mallorca

De leukste dingen om te doen op Mallorca. Wat te doen op Mallorca met kinderen en met een huurauto, de leukste uitjes van het eiland.

Ikos Resorts
Petra Hermans

Ikos Oceania, 5 sterren all inclusive resort

Mijn ervaring bij Ikos Oceania. Lees in deze blog over verschillen tussen Ikos Oceania en Ikos Olivia en ontvang de beste tips voor een vakantie naar dit ultra luxe all inclusive resort.