FAMILIEVAKANTIE ZOALS JIJ HET WILT!

Familievakantie voor iedereen!

Het vinden van een familievakantie waarbij iedereen tevreden is, kan een lastige klus zijn. Daarom inventariseer ik alle wensen en kom tot het perfecte plekje om vakantie te vieren. Soms is dit een zonvakantie van touroperators zoals TUI of Corendon, maar wellicht willen jullie ook wel ‘weg van de massa’ of een speciaal samengestelde reis. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jij hoeft niet te zoeken. Daardoor bespaar je veel tijd!  

Ik denk aan alles! De vliegtijden, een babybedje, de ligging van je hotelkamer of appartement een hekje rondom het zwembad bijvoorbeeld. Lees ook mijn blog; 12 tips voor een ontspannen vakantie met kinderen’.

Ik ben gespecialiseerd in gezinsvakantie naar Spanje, Griekenland, Kroatië, Portugal en ook verre bestemmingen in Azië en Amerika en luxe vakanties voor gezinnen.

Familievakantie Reisbureau Haarlem
Familievakantie reisbureau Haarlem

Wat is jouw Travel Style?

Waar denk jij aan bij een familievakantie? Fijne strandbedjes, een actief animatieteam en oppasservice, of denk je aan rust, mooie uitzichten en op pad met een huurauto? 

Een familievakantie kan op vele manieren. Hoe ik jullie reis ga samenstellen hangt geheel af van de wensen van het hele gezin.

Ik bespreek de opties graag in een persoonlijk gesprek. Indien je in Haarlem of omgeving woont, kan dat bij jullie thuis (zie hier de kosten). Een kosteloze digitale afspraak is ook mogelijk, of stuur mij je wensen per mail.