FAMILIEVAKANTIE

Familievakantie voor iedereen!

Het vinden van een familievakantie waarbij iedereen tevreden is, kan een lastige klus zijn. Daarom inventariseer ik alle wensen en kom tot het perfecte plekje om vakantie te vieren. Soms is dit een zonvakantie van touroperators zoals TUI of Corendon, maar wellicht willen jullie ook wel ‘weg van de massa’ of een speciaal samengestelde reis. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jij hoeft niet te zoeken. Daardoor bespaar je veel tijd!

Ik denk aan alles! De vliegtijden, een babybedje, de ligging van je hotelkamer of appartement een hekje rondom het zwembad bijvoorbeeld. Lees ook mijn blog; ’12 tips voor een ontspannen vakantie met kinderen’.

Ik ben gespecialiseerd in gezinsvakantie naar Spanje, Griekenland, Kroatië, Portugal en ook verre bestemmingen in Azië en Amerika en luxe vakanties voor gezinnen.

Gezinsvakantie Europa, Azië en Amerika-min
Cruise Gezinsvakantie met The Travel Stylist

Gezinsreizen in jouw Travel Style

Waar denk jij aan bij een familievakantie? Fijne strandbedjes, een actief animatieteam en oppasservice, of denk je aan rust, mooie uitzichten en op pad met een huurauto?
Een familievakantie kan op vele manieren. Hoe ik jullie reis ga samenstellen hangt geheel af van de wensen van het hele gezin.

Ik bespreek de opties graag in een persoonlijk gesprek. Indien je in Haarlem of omgeving woont, kan dat bij jullie thuis (zie hier de kosten). Een kosteloze digitale afspraak is ook mogelijk, of stuur mij je wensen per mail.

--Dit vind je misschien ook leuk --

Mauritius gezinsvakantie
Luxe reizen
Petra Hermans

Mauritius met kinderen

Mauritius met kinderen, doen of niet doen? Lees snel de blog en kom erachter of het eiland een familie bestemming is.

Ikos Resorts
Petra Hermans

Ikos Oceania, 5 sterren all inclusive resort

Mijn ervaring bij Ikos Oceania. Lees in deze blog over verschillen tussen Ikos Oceania en Ikos Olivia en ontvang de beste tips voor een vakantie naar dit ultra luxe all inclusive resort.