MALLORCA

Mijn lievelingseiland

Mensen die mij kennen, weten dat Mallorca mijn favoriete eiland is. Ik ben er al vele malen geweest. In de jaren 2000 en in 2010 heb ik hier als reisleidster gewerkt en daarnaast vaak nog op vakantie geweest en in de zomer 2021 was ik hier 6 weken op workation! Ik durf mezelf dus gerust expert te noemen! 

Ik hoop zo veel mogelijk mensen te inspireren om ook naar dit mooie eiland te gaan en hier lekker te gaan genieten van de prachtige stranden, heerlijke restaurantjes en relaxte Spaanse sfeer! Extra vragen vanwege Covid-19? Geen probleem, ik zorg er voor dat je zorgeloos op vakantie kunt! 

Lees mijn blog boordevol met tips en zie mijn highlight stories op Instagram voor heel veel reisinspiratie!   

Petra Hermans Reisadviseur Mallorca

‘Zodra ik op het vliegveld van Palma de Mallorca land, voelt het als thuiskomen! Dit eiland geeft een heerlijk vakantiegevoel!’

The Travel Stylist Reisbureau Haarlem

Wil jij ook het Mallorca gevoel ervaren?

Goed nieuws voor iedereen die twijfelt naar dit mooie eiland af te reizen. Vraag me gerust alles! Ik heb vele hotels met eigen ogen gezien en kan uitgebreid vertellen over de mogelijke uitjes, lekkere restaurants, mooie stranden en al datgene wat jouw vakantie top zal maken! 

Wist jij dat dit eiland uitermate geschikt is voor families met kinderen? Als je de juiste plekjes weet, kan iedereen hier van een topvakantie genieten. 

Jouw reis naar Mallorca stel ik geheel op maat samen óf verzorg ik in een pakketreis. Vakantie precies zoals jij het wilt! 

Reisadvies via telefoon en mail is altijd gratis! Bel of mail me snel, zodat ik jou kan vertellen over de flexibele voorwaarden!

Reisbureau Haarlem Emailadres