MALLORCA

Van 10 juli tot en met 17 augustus 2021 ben ik op Mallorca!

Mensen die mij kennen, weten dat Mallorca mijn favoriete eiland is. Ik ben er al vele malen geweest. In de jaren 2000 en in 2010 heb ik hier als reisleidster gewerkt en daarnaast vaak nog op vakantie geweest. Dit jaar ben ik wederom voor een langere tijd op Mallorca, voor een workation!

Ik hoop zo veel mogelijk mensen te inspireren om ook naar dit mooie eiland te komen en hier lekker te gaan genieten van de prachtige stranden, heerlijke restaurantjes en relaxte Spaanse sfeer!

Wil je mij volgen op dit nieuwe avontuur? Lees mijn blog boordevol met tips en volg mijn stories op Instagram!   

Petra op Mallorca

Van 10 juli tot en met 18 augustus 2021 ben ik op workation op Mallorca ! Afspraken in Haarlem zijn dan niet mogelijk, maar misschien heb jij wel zin om naar Mallorca te komen?

Petra op Mallorca

Kom je ook deze zomer?

Goed nieuws voor iedereen die twijfelt naar dit mooie eiland af te reizen. Vraag me gerust álles!  Ik zal uitgebreid verslag doen, maar ook ter plekke ben ik aanspraakpunt voor alle vragen en natuurlijk de leukste tips op jouw vakantie TOP te maken! 

Jouw reis naar Mallorca stel ik geheel op maat samen óf verzorg ik in een pakketreis. Vakantie precies zoals jij het wilt! 

Je kan gerust al boeken! Indien je reis vanwege een negatief reisadvies niet door kan gaan, ontvang je binnen 14 dagen je geld terug. De voorwaarden kunnen anders zijn, afhankelijk van de boeking en daar informeer ik je graag over! 

Grijp je kans; het komt niet vaak voor dat je reisadviseur ook nog een je reisleidster ter plaatse is!