AZIË

Met de juiste tips wordt jouw vakantie naar Azië zoveel mooier!

Jullie geplande reis naar Azië kan best een spannende onderneming zijn, maar met mijn tips wordt het een groot avontuur en prachtige herinnering voor het leven!

The Travel Stylist stelt jouw perfecte rondreis naar Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Maleisië en Indonesië samen en dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Ik heb al vele jaren rechtstreeks contact met Aziatische leveranciers van o.a. excursies, maar ook hotels en unieke accommodaties bied ik je rechtstreeks aan. Op deze manier kan ik concurreren met de scherpste prijzen online, maar dan mét persoonlijke service en goede ideeën.
Neem contact op en ontdek de voordelen van een persoonlijk reisadviseur.
Gate of Heaven The Travel Stylist

“Na de vakantie geven de kids vaak verrassende activiteiten aan als hoogtepunt van de reis. Ik weet precies welke dit zijn en verwerk ze graag in jullie reisvoorstel!”

Vakantie naar Azië

Wat is jouw Travel Style?

Waar denk jij aan, als je denkt aan Azië? Tempels, tropische stranden, heerlijk eten, of denk je aan avontuur in de jungle en ontmoetingen met olifanten en apen? Ik begrijp dat jij een goed georganiseerde reis wilt met onderdelen die enkel bestaan uit de dingen die jullie leuk vinden.

Door Azië reizen kan op vele manieren. Hoe ik jouw reis ga samenstellen ligt onder andere aan het comfort en avontuur niveau dat jullie graag willen. Ik bespreek de opties graag in een persoonlijk gesprek of via mail/telefoon. Wat dacht je van; logeren in een boomhut, reizen met de nachttrein of een boottocht langs mangroven. Past dat binnen jouw travel style?
Familievakantie Azië met The Travel Stylist

“In juli/augustus 2022 was ik 4 weken in Thailand met mijn gezin. Het was een geweldige reis en je kan de hoogtepunten terugkijken via de high light stories op mijn Instagram!”

--Dit vind je misschien ook leuk --

drie generatie reis naar Thailand
Luxe reizen
Petra Hermans

Drie generaties reis

Het worden steeds populairder, de drie generaties reis! Samen met grootouders, ouders en kinderen op vakantie. Lees er alles over in de blog!

Mauritius gezinsvakantie
Luxe reizen
Petra Hermans

Mauritius met kinderen

Mauritius met kinderen, doen of niet doen? Lees snel de blog en kom erachter of het eiland een familie bestemming is.