6 Tips voor de goedkoopste vliegtickets!

Waarschijnlijk heb je het wel een afgevraagd, wanneer kan ik het beste mijn vliegtickets kopen voor mijn volgende reis? Zeker nu de vliegtickets in prijs zijn verhoogd is het handig om te weten wat het beste moment is. Ik geef je graag waardevolle tips. 

Er wordt vaak gezegd dat je het beste niet eerder dan 4 maanden voor je reis de tickets kan aanschaffen. Dit kan soms het geval zijn, maar alleen als je buiten het hoogseizoen op reis wilt. Wil jij in een schoolvakantie weg, dan is het beste moment zo vroeg mogelijk.

6 Tips voor de goedkoopste vlucht
1)

De allereerste tickets zijn 11 maanden vooraf aan je reis te boeken. De meeste vliegmaatschappijen beginnen met een startprijs en zodra een x aantal tickets geboekt zijn verhogen ze de prijs en wordt het ticket dus steeds duurder. Loopt een bestemming niet lekker, kan het zijn dat er een aanbieding komt. Tickets in het hoogseizoen zijn altijd snel weg, dus daarom; hoe vroeger hoe beter. 

2)

Laat mij een speciaal tarief voor je boeken! Ik kan bij veel maatschappijen speciale tarieven boeken soms flink goedkoper dan online. Het mooie is, dat deze tickets nog niet betaald hoeven te worden en kosteloos te annuleren zijn voor vele maanden. Kom jij in de tussentijd dus nog een goedkoper tarief tegen, dan annuleren we de voorreservering gewoon. 

3)

Transavia heeft twee momenten per jaar dat de nieuwe vluchten ‘live’ gaan. Dit is ongeveer de derde week van april en september. Op deze dagen is het slim klaar te zitten en als allereerste de goedkoopste tickets te veroveren. (ik doe dit graag voor je)

4)

Combineer meerdere tickets in boeking. Dit is niet altijd mogelijk via de reguliere weg. Ik heb hier een speciaal systeem voor. Wil jij bijvoorbeeld op je vakantiebestemming nog een binnenlandse vlucht? Vaak kan ik dit er voor een zeer laag tarief bijboeken. 

5)

Bespaar op extra’s zoals ruimbagage en stoelreserveringen. Bij veel maatschappijen is het niet nodig om vooraf je stoelen te reserveren tegen kosten. Ik adviseer je hier graag in. Ruimbagage is goedkoper bij te boeken vooraf, dan dat je dit nog op het vliegveld moet doen. Tevens is bij mijn speciale tarieven de ruimbagage vaak al inbegrepen. 

6)

Check de vluchtverbinding. Moet jij overstappen om op je bestemming te komen en duurt deze verbinding heel lang? Soms is het tarief veel goedkoper doordat je lang moet wachten. Het kan uiteindelijk goedkoper zijn om een hotel bij te boeken, omdat je bespaart op het tarief. 

SERVICE VAN THE TRAVEL STYLIST

Boek je vliegtickets in combinatie met een geweldige vakantie via The Travel Stylist en ontvang persoonlijke service en voordeligste tarieven!

--Dit vind je misschien ook leuk --

gate to heaven Thailand reizen | The Travel Stylist |
Amerika
Petra Hermans

Top 5 beste reisbestemmingen 2023!

Deze top 5 bestaat uit 5 van onze meest favoriete plekken. Lees in deze blog meer over waarom dit DE bestemmingen zijn voor 2023!

Tips
Petra Hermans

De beste reisblogs van Nederland!

Opzoek naar blogs met reisinspiratie, tips & tricks en de best verborgen parels? Hier kan je onze top 5 favoriete blogs vinden!