De beste Instagram plekjes van Mallorca

Wil jij weten waar je de beste Instagram foto’s op Mallorca kan maken? We’ve got you covered! 

“Hi, ik ben Petra! Specialist in het organiseren van vakanties naar Mallorca!

Leuk dat je mijn blog leest. Ik kom al vele jaren op Mallorca (vaak meerdere keren per jaar) en stel met veel plezier vakanties samen naar dit prachtige eiland. Jij kan ook gebruik maken van mijn services! Stuur me gerust een mailtje met je wensen en ik weet er altijd wel een passende vakantie bij te vinden!”

natural pools cala dor Mallorca
#5

Natural Pools bij Cala Esmeralda

Doordat het water hier op de rotsen slaat, ontstaan er op deze plek natuurlijke zwembaden. Hier kan je geweldige foto’s maken, maar pas wel op. Dit is niet geheel zonder risico. De rotsen zijn scherp en niet altijd even stevig. Dat zorgt er dan wel weer voor dat je hier vaak alleen bent, omdat niet veel mensen de weg naar beneden nemen.

Meet een huurauto kan je deze plek het gemakkelijkste bezoeken. Boek via deze link direct een comfortabele huurauto! Of neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen!

#4

Haven van Cala d'Or

Een gezellige jachthaven met restaurantjes en barretjes en een ijssalon waar je zeker goed op de foto zal staan met je kleurrijke ijscoupe.

Hier ligt ook Capalina, een luxe charter voor een zeer instagram waardig tochtje op zee. Check ook mijn blog over activiteiten op Mallorca.

Haven Cala dor Mallorca

WEBSHOP VAN THE TRAVEL STYLIST

Benieuwd wat goede gadgets zijn die niet kunnen ontbreken tijdens je volgende reis? Ik heb mijn nieuwe webshop live gezet met een verzameling van mijn favoriete reisartikelen!

Cala Pi Mallorca
#3

Cala Pi

Een van de mooiste strandjes van Mallorca waar je via trappen naar toe kan. Boven aan de trap is een romantische restaurantje waar je uitkijkt over de baai.

#2

Fornalutx of Valldemossa

In deze twee bergdorpjes kan je uren rond slenteren. Je blijft er maar foto’s maken van de huizen met kleurrijke bloempotten en mooi geschilderde kozijnen. Ook vind je er winkeltjes met prachtige souvenirtjes en romantische jurken.

Valdemossa Mallorca
#1

Cassai Gran Café Ses Salines

Na dit plekje op Instagram gezien te hebben wist ik niet goed of het ook ECHT zo mooi zou zijn. Maar dit romantische restaurantje stelde niet teleur. Wil je hier eten dan moet je ruim van te voren reserveren, maar wij konden nog wel een drankje drinken aan de bar. Het is ook een winkeltje met interieur artikelen. 

SERVICE VAN THE TRAVEL STYLIST

Heb jij interesse in een vakantie naar Mallorca? Mail of bel me gerust. Veelal kan ik beste prijs garantie bieden en je krijgt van mij veel tips om jouw vakantie helemaal TOP te maken.

--Dit vind je misschien ook leuk --

Zwembad Ikos Porto Petro Mallorca
Ikos Resorts
Petra Hermans

Ikos Porto Petro Mallorca

Mijn ervaring bij Ikos Porto Petro Mallorca. Lees in deze blog over hoe het is om te verblijven bij de ultra luxe Ikos Resort.