Inturotel Cala d'Or

Inturotel Esmeralda Park

De verschillende hotels van Inturotel Cala d'Or

Wat zijn de verschillen tussen Esmeralda Park en Cala Azul van Inturotel? Dit is een van de meest gestelde vragen aan mij. Daarom heb ik besloten er een blog over te schrijven. Naast deze twee hotels heeft Inturotel nog 4 andere hotels in Cala d’Or.

  • Esmeralda Park – gelegen aan het strand
  • Cala Azul – gelegen aan de baai
  • Sa Marina – gelegen in het centrum van Cala d’Or
  • Cala Esmeralda adults only – gelegen direct naast Esmeralda Park
  • Azul Garden – gelegen in het centrum van Cala Ferrera
  • Esmeralda Garden – gelegen tussen het centrum van Cala Ferrera en Cala d’Or

Inturotel Esmeralda Park & Cala Azul

Als je het mij vraagt zijn Esmeralda Park en Cala Azul de twee leukste hotels van Cala d’Or. De ligging van beide hotels is echt geweldig aan een prachtige baai met de naam Cala Esmeralda. Cala Esmeralda heeft een fijn zandstrand en je kunt er over de rotsen wandelen.

Op korte loopafstand zijn een aantal leuke winkeltjes, barretjes en heerlijke restaurantjes gelegen en er is een supermarkt precies tussen Esmeralda Park en Cala Azul in. De afstand van Cala d’Or centrum is 10 tot 15 minuten lopen, maar dat is geen straf want je loopt langs de winkeltjes, of langs een andere baai (Cala Gran).

Beide hotels bestaan uit meerdere gebouwen met studios en 2-kamerappartementen. Er zijn slechts enkele 3-kamerappartementen en deze zijn gelegen in een apart gebouw met eigen zwembad. Het grootste gedeelte is gerenoveerd en/of heeft een nieuw interieur. Er zijn echter ook nog appartementen met het oude interieur.

Wat zijn de verschillen tussen Esmeralda Park en Cala Azul? Esmeralda Park is de grotere van de twee. Hier vindt het entertainment plaats. Als je bij Cala Azul verblijft mag je ook gebruik maken van de voorzieningen van Esmeralda Park (en omgekeerd). Esmeralda Park ligt direct aan het strand. Cala Azul is wat rustiger. Het ligt direct aan het water en er is ook een (gemaakt) strandje met beachbar, maar je kan vanuit hier niet de zee in lopen. In het voor- en naseizoen is er een binnenzwembad beschikbaar wat gedeeld wordt door beide hotels.

Wanneer kiezen voor Esmeralda Park? Als je van levendigheid houd en dicht bij het entertainment wilt zitten! Wanneer kiezen voor Cala Azul? Als je een iets rustiger hotel zoekt, maar wel gebruik wilt kunnen maken van alle faciliteiten.

Inturotel heeft nog 4 andere hotels. Ik ken alle hotels heel goed en adviseer je graag over de verschillende opties.

WIST JE DAT IK FANTASTICHE AANBIEDINGEN HEB NAAR DE HOTELS VAN INTUROTEL? Mail me snel voor jouw vakantie om nooit meer te vergeten!

Inturotel Esmeralda Park
Inturotel Esmeralda Park
Inturotel Cala d'Or
Inturotel Cala d'Or

Wil jij het meeste halen uit je verblijf in Cala d'Or?

Bel of mail me en ik regel je hele vakantie, zodat jij en je gezin alleen nog maar hoeven te genieten van al het moois!

Delen:

Facebook

Lees meer blogs

Inturotel Esmeralda Park

Mallorca in de meivakantie

Hoe is het op Mallorca in de meivakantie? Je leest in deze blog, alle voor en nadelen over vakantie naar Mallorca in de meivakantie.