Speciale actie voor Nouveau lezers

Wie is The Travel Stylist

Petra Hermans = The Travel Stylist. Al 15 jaar gepassioneerd reisadviseur. 

“Tijdens mijn studentenjaren ben ik veel met de backpack op reis geweest en dat vond ik geweldig. Toen mijn dochter geboren werd en de vakantiedagen schaars waren, heb ik de backpack ingeruild voor een koffer. Het verlangen naar een avontuurlijke en originele vakantie bleef echter. Nu heb ik de ultieme manier van reizen gevonden; avontuurlijk, maar ook comfortabel en vooraf georganiseerd, zodat ik ter plaatse alleen nog maar hoef te genieten.

Deze manier van reizen bied ik ook graag aan mijn klanten, maar dan precies zoals jij het wenst, in jouw travel style!”

Petra Hermans The Travel Stylist
beach club ikos porto petro mallorca. luxe all inclusive resort.

Specialisaties van The Travel Stylist

Het geven van toegevoegde waarde op jouw vakantie vind ik enorm belangrijk, want waarom zou je anders bij een reisadviseur je vakantie boeken. Dat doe ik het beste in landen waar ik zelf geweest ben. Ontvang veel tips en originele ideeën die jouw vakantie extra bijzonder maken. En pssstt… het kost ook nog eens niet meer dan dat je het allemaal zelf zou regelen. 

Mijn specialisaties zijn: 3 generatie reizen – een onvergetelijke vakantie met opa, oma en de (klein-) kinderen, luxe gezinsvakanties in Europa en rondreizen op maat naar Noord-Amerika, Azië, Oriënt en Zuid-Afrika.

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF!

In mijn nieuwsbrief deel ik met jou de beste tips en inspiratie voor je volgende vakantie. We versturen er maximaal 1 per maand. 

Gratis upgrade boekingspakket voor Nouveau lezers

Als bedankje voor het lezen van mijn advertentie in Nouveau én het bezoeken van de website, krijg je een gratis upgrade van boekingspakket!

Hoe werkt het? Geef bij het invullen van het contactformulier aan dat jij een nouveau lezer bent en stuur me bij boeking een whatsappje met de foto van het bericht in Nouveau!

GRATIS UPGRADE BOEKINGSPAKKET

CONTACT - Nouveau

Stuur mij je vragen en of vakantiewensen en ik ga voor je aan de slag. Een reisvoorstel per e-mail is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Petra Hermans. Reisbureau Haarlem