WERELDREIS ZOALS JIJ HET WILT

Geheel naar wens stelt The Travel Stylist jouw perfecte reis rond de wereld samen!

Zelfstandig als je bent, begint jouw wereldreis online. Je merkt al snel dat er veel bij komt kijken. Welke vliegtickets zijn het goedkoopste? Wanneer is de beste reistijd? Hoe lang van te voren moet ik boeken? Wat moet ik allemaal boeken en wat niet? Vragen die niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn. Ik help jou graag op weg in je proces.

Als wereldreiziger ben jij vast heel avontuurlijk en wil jij graag zelf dingen uitzoeken. Dat begrijp ik volledig, want zo stond ik er zelf ook altijd in. Maar bij sommige dingen is het gewoon handig om een specialist in te schakelen. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de tickets. Met de boekingssystemen die ik heb, kan ik ’round the world’ tickets samenstellen. Een vak apart kan je ik je vertellen. Maar goed nieuws, ik beheers dat systeem perfect en het is meestal een stuk goedkoper dan dat je allemaal losse tickets boekt. 

Wereldreis

‘Deze wereldreis gaat de mooiste herinnering van je leven worden!’

Wereldreis

Jouw persoonlijke wereldreis assistent!

Ben jij net in Australië aangekomen, tref je daar iemand waar je nog lang geen afscheid van wilt nemen? Of je kinderen zien het niet meer zitten om nog verder te rijden met de auto? Ik heb het allemaal al vaak genoeg gehoord. En dan wil je flexibel zijn natuurlijk.

Dan app je toch je reisadviseur? Jaaa, dat kan dus! Wil jij iets wijzigen in je reis, je reisplanning helemaal omgooien, een boottochtje bijboeken, of een auto huren etc.? Dat regel ik voor jou vanuit Nederland! Vragen over het weerbericht ter plaatse, hoe lang is die rit naar de volgende plek met de camper. Ik ben slechts één appje van je vandaan. 

Vooraf aan de reis alles vast leggen, of go with the flow? Beide is mogelijk en ook een combinatie. Ik geef graag advies over wat noodzakelijk is van te voren te regelen en wat ook makkelijk ter plaatse kan. 

Wat kost dan een persoonlijk wereldreis assistent? € 99,-, that’s all! 

 

Tijdens de afspraak maken we een plan!

Kom jij uit Haarlem of omgeving? Tijdens een afspraak van 2 uur maken wij een concreet plan en werken we de tickets en de routing uit. De afspraak kan bij jou thuis, of in mijn reisbureau aan huis. 

Na die eerste afspraak? Dan veranderen de plannen waarschijnlijk nog wel een paar keer. Dat is helemaal begrijpelijk, want jouw reis moet natuurlijk helemaal worden zoals in je dromen. Dat is een proces waar ik je graag bij wil begeleiden. 

Wist je dat ik heel vaak gezinnen begeleidt die met hun nog niet schoolplichtige kinderen op wereldreis willen?  zijn de kids nog geen 5 jaar? Pak die kans om nog buiten de schoolvakantie op reis te kunnen en dan beleven jullie de tijd van je leven! 

Wereldreis met costa rica